Szállások

Bátorliget, Tuzson János Ökocentrum

ELÉRHETŐSÉG:
Cím:
4343 Bátorliget, Rákóczi utca 6 .

GPS koordináták:
X 22,271 Y 47,758
Árak: Fűtéssel: 2500Ft / fő/ ágy / éjszaka
Fűtés nélkül: 2000Ft/fő/ágy/éjszaka
 

Bátorliget, "B" kategóriás szabadidő tábor

Elérhetőség:

zállás típusa:

turistaszálló B, ifjúsági szálló
cím:
Ligeti Szabadidő Tábor
4343   Bátorliget
Rákóczi u 35.
nyitva:
egész évben
telefon:
06 42 594-658
06 20 571-1373
fax:
06 42 594-658
TÖBB INFÓ:
Ligeti Szabadidő Tábor paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, buszparkoló, TV, rádió, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kemping, társalgó, asztali tenisz, kerékpár kölcsönzés, kerékpárok, játék, futballpálya, játszótér

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, parkoló, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, posta

Kép:
 

 

Ligeti Szabadidő Tábor (3)

 

Bátorliget egy csodálatos hely, ahol egész évben számtalan lehetőség adott a szórakozásra és a pihenésre. A  környéken megrendezésre kerülő táborok és családi programoknak köszönhetően ezen a vidéken minden korosztály tökéletesen érezheti magát. Ezen felül a régió olyan természeti kincsekkel rendelkezik, amit minden embernek látnia kell! Itt található a Bátorligeti ősláp és a Bátorligeti legelő, melynek 23 hektáros területe 1986 óta védett.

Ezen a vidéken várja vendégeit a Ligeti Szabadidő Tábor 10 darab 2 ágyas szobával. A szállás szolgáltatásai között megtalálható a félpanziós és a teljes ellátás, a modern felszereltségű konyha, udvari tűzhely, kerékpár és sporteszköz-kölcsönzési lehetőség, futaballpálya, játszótér és számtalan olyan szolgáltatás, ami az egész családnak felüdülést jelent.

Legyen a vendégünk Ön is!